1ο Christmas Rhodes Squash Open. Νικητής ο Νώντας Κατσαρός ο Εξορκιστής

Το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το 1ο Christmas Rhodes Squash Open με την συμμετοχή 24 αθλητών στο ταμπλό των ανδρών και 7 αθλητριών στο ταμπλό των γυναικών. Ήταν η πρώτη φορά που διεξήχθη και ταμπλό γυναικών πράγμα το οποίο είναι αρκετά ελπιδοφόρο για την ανάπτυξη του αθλήματος. Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Στους άνδρες νικητής του 1ου Christmas Rhodes Squash Open αναδείχθηκε ο πολύπειρος Νώντας Κατσαρός όπου επικράτησε επί του επίσης πολύπειρου και επανεμφανιζόμενου στα court Θωμά Δοντά με 3/0. Ένας από τους πιο εξαιρετικούς αγώνες ήταν ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Δοντά Θωμά και του Χάρη Ναχνά όπου ο Θωμάς επικράτησε 3/0. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Δέσποινα Κοντούζογλου η οποία σε μία διεθνή μάχη επικράτησε με 3/0 της Τσέχας Barbara Sintalova.

Οι νικητές κέρδισαν έπαθλα ενώ το ξενοδοχείο Sheraton το οποίο παραχώρησε τα γήπεδα για την διεξαγωγή του τουρνουά χορήγησε δωρεάν συνδρομές στους συμμετέχοντες και νικητές. Ο όμιλος προσέφερε στους συμμετέχοντες και νικητές δωρεάν clinics με τον εκπαιδευτή του Ομίλου Δοντά Θωμά.Τα μέλη του club ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον καινούργιο χρόνο όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την συμμετοχή μελών του στα επικείμενα τουρνουά της Κρήτης και της Θες/νίκης με στόχο αυτήν την φορά και την συμμετοχή και γυναικών. Στα πλαίσια αυτά προγραμματίζεται ένα αγωνιστικό διήμερο γυναικείου ταμπλό τον επόμενο μήνα. Η διοργάνωση των 4 τοπικών τουρνουά (έχει προηγηθεί το φθινοπωρινό και τώρα το χριστουγεννιάτικο) έχει σκοπό την δημιουργία μίας εσωτερικής κατάταξης των αθλητών της Ρόδου (squash ladder). Το επόμενο εσωτερικό τουρνουά θα γίνει την άνοιξη.

Τέλος να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου μέλη του Rhodes Club στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθηνών.

Advertisements