Πρώτοι Τζαμαλούκας και Καργιώτη στο πολυτελές Sheraton Rhodes Open

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το τουρνουά σκουός SHERATON RHODES SQUASH OPEN 2011 που έγινε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton στην Ρόδο που διαθέτει δυο γήπεδα σκουός σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Νικητές ανεδείχθησαν στους άνδρες ο πρωταθλητής Ελλάδας ,Πέτρος Τζαμαλούκας που στον τελικό επιβλήθηκε του Γιώργου Βαφάκου με σκορ 11/6 11/7 11/6 (3-0) σε έναν τελικό διαφήμιση του αθλήματος παίζοντας και οι δύο με άψογη τεχνική και αστείρευτη ενέργεια και fitness. Για την τρίτη θέση ο Λεωνίδας Τζάκος νίκησε τον Γιώργο Περισυνάκη με 3-0. Οι συμμετοχές στους άνδρες ξεπέρασαν τις τριάντα και ήταν κυρίως από ντόπιους παίκτες που προπονούνται στην Ρόδο καθώς επίσης και από παίκτες από την Αθήνα, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Κομοτηνή. Το τουρνουά του plate κέρδισε ο Δημήτρης Σκαράκης που επικράτησε του Ηλιακίδη με σκορ 3-1. Πρώτος Ροδίτης αναδείχθηκε ο Νώντας Κατσαρός με χρόνια εμπειρίας στο άθλημα ο οποίος αποκλείστηκε στους ‘’16’’ έπειτα από εντυπωσιακό παιχνίδι. Το φετινό τουρνουά έδειξε ότι πλέον το σκουός στην Ρόδο έχει μπει σε γερές βάσεις και ότι όλοι οι Ροδίτες παίκτες έχουν ήδη μεγάλη εξέλιξη από πέρσι.

Στις γυναίκες νικήτρια η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελίζα Καργιώτη που κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Νικόλ Ποζίδου με σκορ 3-1 έπειτα από έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα.

Τους τελικούς παρακολούθησε πλήθος κόσμου και θα πρέπει να σημειωθεί η άψογη οργάνωση και φιλοξενία από τον κο Νίκο Τσίρο εκ της διευθύνσεως του Sheraton Rhodes που βοήθησε στην ιδέα και υλοποίηση αυτού του τουρνουά και επίσης ήταν πάντα εκεί να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ,καθώς επίσης και του κου Γρηγόρη Λιασίδη ,general manager του Sheraton Rhodes ο οποίος φιλοξένησε με μεγάλη αγάπη τους αγώνες καθώς επίσης και τους παίκτες εκτός Ρόδου που φιλοξενήθηκαν δωρεάν στο πέντε αστέρων Sheraton.

Μετά το τέλος των τελικών έγιναν οι απονομές και ένα μοναδικό cocktail party μπροστά από την όμορφη πισίνα του 6ου ορόφου και με θέα την όμορφη Ρόδο όπου καταναλώθηκαν πολλά μπουκάλια σαμπάνιας προς τιμήν των νικητών και εκτός των επάθλων δόθηκαν και έπαθλα αξίας άνω των 2000 ευρώ από την διεύθυνση του ξενοδοχείου καθώς επίσης και από τους χορηγούς Sheraton Rhodes, Costa Navarino, Μεγάλη Βρετανία και Αστέρας Βουλιαγμένης. Αναλυτικά τα δώρα :

1ος νικητής : 2 νύχτες στο Costa Navarino + ένα δείπνο για 2 στον Αστέρα Βουλιαγμένης

2ος νικητής : 2 νύχτες στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

1η νικήτρια : ένα χρυσό μενταγιόν + μισή μέρα στο spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

2η νικήτρια : ένα χρυσό μενταγιόν + μισή μέρα στο spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία

1ος νικητής plate : ένα δείπνο για δύο στο Asian restaurant του Sheraton

Αλέξανδρος Καρυδάκης (μετά από κλήρωση) : 2 νύχτες στο Sheraton Rhodes

Χάρης Λουκαράς (μετά από κλήρωση) : 3 μήνες free συνδρομή στο σκουός του Sheraton και το γυμναστήριο

1ος Ρόδου : ένα δείπνο για δύο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Στον φωτογράφο μας Bojan : ένα δείπνο για δύο στο Meditteraneo του Sheraton

Με μεγάλη χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε και την διοργάνωση ενός δευτέρου τουρνουά φέτος στο Sheraton στη Ρόδο, αυτή την φορά στο τέλος Σεπτεμβρίου καθώς επίσης και προπονητικά clinics κατά την διάρκεια του καλοκαιριού από τον πρωταθλητή μας Πέτρο Τζαμαλούκα και από τον διάσημο Σουηδό πρωταθλητή Fredrik Johnson (27/7-3/8) ,πρώην Νο 18 κόσμου. Σας περιμένουμε όλους!   φωτογραφίες

 


Advertisements